Συναντηθείτε στο Τελ Αβίβ EXPO (RAX EXPO) στο Ισραήλ με την τεχνολογία Coolmay

October 20, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συναντηθείτε στο Τελ Αβίβ EXPO (RAX EXPO) στο Ισραήλ με την τεχνολογία Coolmay  0

Στις 19 Οκτωβρίου, η 26η διεθνής έκθεση στο Ισραήλ για τον έλεγχο αυτοματοποίησης που αρχίζουν επίσημα στην αίθουσα 10, 11, υπαίθριο διάστημα, EXPO, Τελ Αβίβ (RAX EXPO). Frigor Energy Control Ltd. έφερε τα βιομηχανικά προϊόντα ελέγχου της τεχνολογίας Coolamy στην έκθεση. Ρίξτε μια ματιά στα βιομηχανικά προϊόντα ελέγχου που σας ενδιαφέρουν!

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συναντηθείτε στο Τελ Αβίβ EXPO (RAX EXPO) στο Ισραήλ με την τεχνολογία Coolmay  1 τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συναντηθείτε στο Τελ Αβίβ EXPO (RAX EXPO) στο Ισραήλ με την τεχνολογία Coolmay  2

Αυτή τη φορά Frigor Energy Control Ltd. σας φέρνει κυρίως τρία προϊόντα, τα οποία είναι αυτήν την περίοδο τα κύρια προϊόντα της τεχνολογίας Coolmay, που περιλαμβάνει:

QM3G σειρά όλες οι μηχανές: Αυτή η σειρά προϊόντων είναι το προϊόν πυρήνων της τεχνολογίας Coolmay. Ανατρέπει τις προηγούμενες διεσπαρμένες παραδοσιακές λύσεις αυτοματοποίησης και ενσωματώνει ιδιαίτερα το PLC και HMI σε μια μονάδα, που όχι μόνο φέρνει τα τεράστια οικονομικά οφέλη στους χρήστες, αλλά και λύνει τα προβλήματα μεταπωλήσεων του εξοπλισμού.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συναντηθείτε στο Τελ Αβίβ EXPO (RAX EXPO) στο Ισραήλ με την τεχνολογία Coolmay  3

TK HMI: Αυτή η σειρά του HMI έχει τη μοναδική ενσωματωμένη δομή χωρισμάτων λειτουργίας PLC (προαιρετικής), περιοχής συστημάτων και περιοχής στοιχείων, και η απόδοσή της είναι εξαιρετικά σταθερή και αξιόπιστη.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συναντηθείτε στο Τελ Αβίβ EXPO (RAX EXPO) στο Ισραήλ με την τεχνολογία Coolmay  4

CX3G PLC: Χρησιμοποιεί την τεχνολογία του χωρισμού δύναμης, έχει ένα ultra-thin σώμα, μικρή παραγωγή θερμότητας, γρήγορος διασκεδασμός θερμότητας, σταθερός και αξιόπιστος, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις διάφορες καταστάσεις που απαιτούν τον έλεγχο PLC χωρίς μια εξωτερική ενότητα επέκτασης PLC. Εάν οι χρήστες έχουν τις ειδικές ανάγκες, μπορούν επίσης να προσαρμοστούν με την ισχυρή ευελιξία.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συναντηθείτε στο Τελ Αβίβ EXPO (RAX EXPO) στο Ισραήλ με την τεχνολογία Coolmay  5

Οι λέξεις δεν είναι τόσο καλές όσο η συνεδρίαση. Εάν έχετε το χρόνο, γιατί μην ερχόμενο στην περιοχή έκθεσης για να δοκιμάσει αυτά τα προϊόντα επάνω κοντά! Frigor ο Energy Control Ltd.'s θάλαμος είναι σε Νο 131. Οι επισκέπτες στην έκθεση θα λάβουν επίσης ένα όμορφο δώρο, συμπεριλαμβανομένων των μανδρών, κινήσεις λάμψης USB, και ούτω καθεξής. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το 21$ο, και αναμένουμε με ενδιαφέρον την επίσκεψή σας.